Porcijos: 2
Vakarienė Mindaugui Kuzminskui.

Gaminimo eiga

Lašišos file nuvalome, nusausiname. Į įkaitintą keptuvę pilame truputį alyvuogių aliejaus ir dedame lašišą ant odelės. Kepsime visą laiką tik ant odelės, nevartydami. Pasižiūrėjus iš šono matosi, kaip kyla lašišos kepimo lygis. Kepdami nuolat palaistome lašišą.

Žuviai iškepus, į keptuvę dedame padažui skirtus susmulkintus ingredientus. Trumpai apkepinus, įpilame truputį vyno, pomidorų pastos ir prieskonių pagal skonį. Viską troškiname iki 10 min.

Bulves išverdame ir dedame į jas sviestą, pašildytą grietinėlę bei smulkiai supjaustytus kaparėlius. Taip pat galima įdėti šaukštą svogūnų, kurie pradžioje kepė padažui. Viską sugrūdame ir paskaniname druska bei pipirais.

skonis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai