Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Žuvies padažas 1 šaukštas
Sezamų aliejus 1 šaukštas
Medus 2 šaukštai
Agurkai 1 vnt.
Čili padažas 4 šaukštai
Citrinų sultys 1 šaukštelis
Citrinų sultys 1 šaukštelis
Porcijos: 4
Patiekite su ryžiais.

Gaminimo eiga

Į dubenį sudėkite lašišą, aitriojo pipiro gabalėlius, česnaką, kalendrą, žuvies padažą, sezamų sėklų aliejų ir medų. Pabarstykite juodaisiais pipirais ir palaikykite šaldytuve pusvalandį, o dar geriau - per naktį.

Trumpai pakepinkite keptuvėje arba grilyje. Patiekite su saldžiu čili padažu, apibarstę agurkais ir svogūnais. Valgykite su ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai