Ingredientai
Lašišos filė
500
g
Čili pipirai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Žuvies padažas
1
šaukštas
Sezamų aliejus
1
šaukštas
Medus
2
šaukštai
Agurkai
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Čili padažas
4
šaukštai
Kalendros
sauja
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Citrinų sultys
1
šaukštelis
Citrinų sultys
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Patiekite su ryžiais.
Gaminimo eiga
Į dubenį sudėkite lašišą, aitriojo pipiro gabalėlius, česnaką, kalendrą, žuvies padažą, sezamų sėklų aliejų ir medų. Pabarstykite juodaisiais pipirais ir palaikykite šaldytuve pusvalandį, o dar geriau - per naktį.
Trumpai pakepinkite keptuvėje arba grilyje. Patiekite su saldžiu čili padažu, apibarstę agurkais ir svogūnais. Valgykite su ryžiais.
Atsiliepimai