Ingredientai

Lašiša 400 g
Malti džiūvėsėliai 0.5 puodelio
Saldžiosios raudonosios paprikos 0.5 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Salierų stiebai 0.5 vnt.
Kalendros 0.5 saujos
Majonezas 2 šaukštai
Citrinų sultys 1 šaukštas
Česnakai 1 skiltelė
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Lašišos filė smulkiai supjaustykite arba sumalkite.

Papriką, kalendras ir salierą labai smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su lašiša.

Įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo, prieskonių, išspauskite česnaką, įpilkite citrinos sulčių ir suberkite džiūvėsius.

Gerai išmaišykite.

Keksiukų formeles ištepkite sviestu ir dėkite po didelį šaukštą lašišos ruošinio.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie apie 25-30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas