Ingredientai

Lašiša 400 g
Malti džiūvėsėliai 0.5 puodelio
Saldžiosios raudonosios paprikos 0.5 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Salierų stiebai 0.5 vnt.
Kalendros 0.5 saujos
Majonezas 2 šaukštai
Citrinų sultys 1 šaukštas
Česnakai 1 skiltelė
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Lašišos filė smulkiai supjaustykite arba sumalkite.

Papriką, kalendras ir salierą labai smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su lašiša.

Įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo, prieskonių, išspauskite česnaką, įpilkite citrinos sulčių ir suberkite džiūvėsius.

Gerai išmaišykite.

Keksiukų formeles ištepkite sviestu ir dėkite po didelį šaukštą lašišos ruošinio.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie apie 25-30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba