Vakarienė Ričardui Berankiui.

Gaminimo eiga

Lašišos filė pjaustoma labai smulkiais, tačiau jaučiamais kubeliais.

Svogūnas, paprika ir pomidoras sukapojami smulkiau už lašišą. Viskas sumaišoma, gardinama druska, pipirais, citrinos žievele ir sultimis. Iš gautos masės daromi kamuoliukai, kurie voliojami stintenių ikruose.

Į šiltą vandenį pilami ciberžolės milteliai ir palaikoma, kol vanduo nusidažys. Tada sudedami stintenių ikrai.

Labai šalta grietinėlė palakama kartu su vasabi milteliais iki standžių putų.

Filo tešla atšildoma. Suskaidoma lapeliais. Peiliu išpjaunamos raketės formos skrebučiai kuriuose su sietelio pagalba padaromi įspaudai. Kepama 200C orkaitėje apie 2 min.

Žąsų kepenėlės, jei reikia, nuplėvinamos ir supjaustomos maždaug centimetro storio gabaliukais. Kepama ant įkaitusio sviesto po 20 s iš abiejų pusių.

skonis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai