Ingredientai
Lašišos filė
200
g
Citrinų sultys
2
šaukštai
Miltai
1
šaukštas
Česnakai
1
skiltelė
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Kokoso drožlės
2
šaukštai
Kiaušiniai
1
vnt.
Mangai
1
vnt.
Imbieras tarkuotas
2
šaukšteliai
Apelsinų sultys
4
šaukštai
Tabasko padažas
1
šaukštelis
Baltojo vyno actas
1
šaukštelis
Cukrus
1
šaukštelis
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
Lašišos filė įtrinkite druska, pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis, apvoliokite miltuose, po to – kiaušinio plakinyje, kokosų drožlėse ir iškepkite. Laikykite šiltai, kol bus pagamintas padažas.
Mangą nuvalykite, supjaustykite ir su visais padažui skirtais komponentais sutrinkite elektrine trintuve. Tiekite žuvį apipylę padažu.
Atsiliepimai