Ingredientai

Citrinų sultys 2 šaukštai
Miltai 1 šaukštas
Česnakai 1 skiltelė
Druska pagal skonį
Kokoso drožlės 2 šaukštai
Mangai 1 vnt.
Imbieras tarkuotas 2 šaukšteliai
Apelsinų sultys 4 šaukštai
Tabasko padažas 1 šaukštelis
Baltojo vyno actas 1 šaukštelis
Cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

Lašišos filė įtrinkite druska, pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis, apvoliokite miltuose, po to – kiaušinio plakinyje, kokosų drožlėse ir iškepkite. Laikykite šiltai, kol bus pagamintas padažas.

Mangą nuvalykite, supjaustykite ir su visais padažui skirtais komponentais sutrinkite elektrine trintuve. Tiekite žuvį apipylę padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai