Ingredientai

Citrinos 1 vnt.
Druska 1 šaukštelis
Pipirai 1 šaukštelis
Porai 1 vnt.
Ryžiai 250 g
Porcijos: 3
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi lašišos su kepintomis daržovėmis ir ryžiais receptu.

Gaminimo eiga

1. Ryžius išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės (jei norite, kad būtų dar skanesni – virkite sultinyje).

2. Apelsino ir citrinos žieveles sutarkuokite ir sumaišykite su aliejumi, druska, pipirais. Dėkite lašišos filė ir pamarinuokite (geriausia per naktį).

3. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir kepkite žuvį iš abiejų pusių po 2-3 min.

4. Porą susmulkinkite, morkas sutarkuokite. Pakepinkite keptuvėje su aliejumi.

5. Į lėkštes dėkite ryžius, ant viršaus kepintas daržoves ir lašišos filė. Pagardinkite druska.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai