Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.
2. Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.
3. Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
4. Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.
5. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.
6. Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
7. Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.
8. Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.
9. Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!