Gaminimo eiga

1. Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.

2. Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.

3. Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.

4. Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.

5. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.

6. Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.

7. Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.

8. Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.

9. Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai