Ingredientai
Sūdytos lašišos filė
200 g
Bulvės
3 vnt.
Morkos
3 vnt.
Burokėliai
2 vnt.
Kiaušiniai
3 vnt.
Majonezas
1 pagal skonį
Aliejus
1 šlakelis
Porcijos: 2
Kviečiame švenčių stalui pasiruošti lašišos pataluose: sluoksniuokite visus ingredientus stikliniame dubenyje arba naudokite konditerinį žiedą. Lašišos pataluose niekas neatsisakys.
Gaminimo eiga
1. Išvirkite daržoves ir kiaušinius. Atskirai juos stambiai sutarkuokite.
2. Smulkiai supjaustykite lašišą.
3. Sluoksniuokite: pirmiausiai dėkite lašišos gabaliukus, juos šiek tiek apšlakstykite aliejumi. Ant jų – bulves, jas šiek tiek prispauskite ir plonai aptepkite majonezu.
4. Toliau dėkite burokėlius (sluoksnį aptepkite majonezu) ir morkas (taip pat aptepkite majonezu). Viršų apibarstykite kiaušinių gabalėliais.
Skanaus!
Receptu dalijasi „Rimi“