Ingredientai

Porcijos: 2

Kviečiame švenčių stalui pasiruošti lašišos pataluose: sluoksniuokite visus ingredientus stikliniame dubenyje arba naudokite konditerinį žiedą. Lašišos pataluose niekas neatsisakys.

Gaminimo eiga

1. Išvirkite daržoves ir kiaušinius. Atskirai juos stambiai sutarkuokite.

2. Smulkiai supjaustykite lašišą.

3. Sluoksniuokite: pirmiausiai dėkite lašišos gabaliukus, juos šiek tiek apšlakstykite aliejumi. Ant jų – bulves, jas šiek tiek prispauskite ir plonai aptepkite majonezu.

4. Toliau dėkite burokėlius (sluoksnį aptepkite majonezu) ir morkas (taip pat aptepkite majonezu). Viršų apibarstykite kiaušinių gabalėliais.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Rimi“