Ingredientai

Juodieji pipirai šaukštelis
Druska pagal skonį
Baltas sausas vynas šlakelis
Grietinėlė šaukštas
Krapai sauja
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Užvirkite vandenį su prieskoniais, nukelkite nuo ugnies ir sudėkite į vandenį žuvį. Taip ją palaikykite 15-20 minučių. Kai lašiša taps tamsiai rausvos spalvos, ją galima ištraukti.

Supjaustytą svogūną šiek tiek pakepinkite ir supilkite vyną, šiek tiek pavirkite, po truputį sudėkite sviestą, prieskonius ir pačioje pabaigoje žalumynus.

Norvegai tokią žuvį valgo su virtomis bulvėmis ir sūdytais agurkais.
Du agurkus reikia nulupti ir supjaustyti plonais gabalėliais. Sūrymas gaminamas iš vienos dalies vyno acto, 3 dalių, šaukštelio druskos, šaukštelio cukraus, juodųjų pipirų pagal skonį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai