Gaminimo eiga

1. Atskirkite lašišą nuo kauliukų ir supjaustykite norimos formos gabalais po 100 g. Užberkite druskos.

2. Sutarkuokite burokėlius, sudėkite juos ant žuvies ir pamarinuokite apie 30 minučių.

3. Įkaitinkite orkaitę iki 70 C. Pakepinkite žuvį (odele apačioje) įkaitintoje keptuvėje. Apibarstykite citrininiais žuvies prieskoniais ir kepkite orkaitėje apie 15-20 minučių.

4. Nulupkite šparagus ir kartu su žirniais virkite pasūdytame vandenyje apie 2 minutes. Paskui atvėsinkite lediniu vandeniu, kad išliktų žalia spalva.

5. Išlydykite sviestą virš silpnos ugnies. Paskui padidinkite ugnį, bet nuolat maišykite, kol sviestas šiek tiek paruduos. Žiūrėkite, kad sviestas nepradėtų rūkti, ir iš karto perpilkite į kitą dubenį, kad nepasmirstų. Užpilkite lydytą sviestą ant šparagų ir žirnių ir šiek tiek pašildykite.

6. Patiekite užbarstę šviežių prieskoninių žolelių.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai