Ingredientai

Medus 3 šaukštai
Citrinų sultys 2 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Čiobreliai 1 šaukštelis
Rozmarinai 1 šaukštelis
Sviestas 1 šaukštas
Citrinos 4 riekelės
Porcijos: 6
Lašiša orkaitėje – sveikas patiekalas. O, svarbiausia, ir pagaminti galima greitai bei paprastai. Lašišą orkaitėje kepkite apie pusvalandį.

Gaminimo eiga

1. Medų sumaišykite su citrinos sultimis, išspaustu česnaku, smulkintais čiobreliais ir rozmarinais.

2. Paruoštu marinatu aptepkite lašišos filė ir palikite šaldytuve porai valandų (galima palaikyti ir per naktį).

3. Lašišą dėkite ant folijos, ant viršaus uždėkite sviesto gabaliukų, citrinos griežinėlių ir užlenkite folijos kraštus, taip, kad lašiša būtų gana sandariai įvyniota.

4. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

5. Foliją praskleiskite ir kepkite dar apie 10 minučių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai