Ingredientai

Silkių filė 8 vnt.
Svogūnai 4 vnt.
Razinos 1 sauja
Džiovintos slyvos 1 sauja
Džiovinti abrikosai 1 sauja
Vanduo 0.5 stiklinės
Aliejus 6 šaukštai
Baltojo vyno actas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Svogūnus supjaustykite griežinėliais.

2. Silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite juostelėmis. Susukite jas ir susekite mediniais smeigtukais.

3. Į kepimo indą sudėkite pusę svogūnų.

4. Ant viršaus vienas šalia kito silkių suktinukus.

5. Gausiai apiberkite džiovintais vaisiais.

6. Ant viršaus sudėkite likusius svogūnus.

7. Užpilkite paruoštu marinatu, uždenkite ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas