Skaniausia uogienė išeina iš miško aviečių - jos nepalyginamai kvapnesnės. Maišyti su mėlynėmis galite įvairiu santykiu - tiesiog taip, kaip turite. Svarbiausia yra žiūrėti teisingą bendro uogų kiekio ir cukraus santykį. O jeigu dar rasite ir žemuogių - jūsų uogienė bus nepakartojama!

Gaminimo eiga

Visas turimas uogas perrinkite.

Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą ir dar karštu užpilkite paruoštas uogas. Palaikykite maždaug 4 valandas ir virkite ant nedidelės ugnies 30-40 minučių. Išvirusią uogienę dar karštą išpilstykite į sterilizuotus stiklainius.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba