Ingredientai

Miltai 1 šaukštas
Aliejus 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Žuvies filė nuplauname, nusausiname, supjaustome porcijos dydžio gabalėliais. Pašlakstome citrinos sultimis ir apibarstome pipirais.

Kiaušinius išplakame, sudedame miltus ir viską sumaišome. Žuvies gabalėlius apvoliojame gautoje masėje, po to apibarstome duonos džiūvėsėliais ir migdolais.

Aliejų įkaitiname ir kepame žuvį ant vidutinio karštumo ugnies 8-10 min. Papuošiame petražolėmis ir patiekiame į stalą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba