Ingredientai

Aliejus 2 šaukštai
Avižų sėlenos 3 šaukštai
Krakmolas 3 šaukštai
Vanduo 1 šaukštas
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Porai 2 vnt.
Kumpis 100 g
Grietinė 1 stiklinė
Druska žiupsnelis
Juodieji pipirai pagal skonį
Parmezano sūris 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Išsukite sviestą su aliejumi. Sumaišykite sausąsias sudedamąsias dalis ir suberkite į sviesto maišinį.

Supilkite šaltą vandenį ir išmaišykite, kad tešla taptų vientisa.

Išlipdykite ja 26 cm skersmens pateptos pyrago formos dugną ir kraštus.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 10-15 minučių.

Ištirpinkite puode sviestą ir maždaug 5 minutes kepinkite jame griežinėliais supjaustytus porus.

Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite kubeliais supjaustytą kumpį.

Užpilkite maišinį ant apkepto papločio.

Padenkite perpus supjaustytais pomidorais.

Sumaišykite kiaušinius, grietinę, trupintą varškės sūrį ir pjaustytus laiškinius česnakus.

Pagardinkite druska ir pipirais.

Supilkite maišinį į formą ir ant viršaus suberkite tarkuotą parmezaną.

Kepkite 190 laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai