Ingredientai
Kukurūzų burbuolės
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Vanduo
250
ml
Druska
žiupsnelis
Sviestas
1
šaukštas
Miltai
1
šaukštas
Grietinėlė
0.5
l
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Baltas sausas vynas
50
ml
Gaminimo eiga
Kukurūzų burbuoles ir svogūną išvirkite pasūdytame vandenyje. Miltus pakepinkite ištirpdytame svieste ir gautą masę atskieskite kukurūzų nuoviru.
Į tą patį puodą sudėkite iš burbuolių išlukštentus kukurūzų grūdus. Ten pat įdėkite per sietelį sutrintą svogūną, suberkite prieskonius ir įpilkite grietinėlės.
Prieš patiekdami sriubą pagardinkite baltuoju vynu, papuoškite žalumynais.
Atsiliepimai