Ingredientai
Kukurūzų miltai
200
g
Kvietiniai miltai
200
g
Kepimo milteliai
3
šaukšteliai
Cukrus
110
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Pienas
560
g
Mėlynės
100
g
Klevų sirupas
50
g
Ledai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Į didelį dubenį sumušame kiaušinius, suberiame cukrų ir su mikseriu išplakame iki standžių putų. Supilame lydytą sviestą, suberiame kepimo miltelius, kukurūzų miltus ir kvietinius miltus. Viską gerai išmaišome ir tuomet pilame pieną tuo pačiu metu viską maišant.
Įkaitiname keptuvę. Kepame blynelius nenaudojant aliejaus, kol atsiranda ruda plutelė. Ant sudėtų blynelių viršaus uždedame ledus ir viską užpilame klevų sirupu.
Atsiliepimai