Ingredientai

Miltai 200 g
Vanilinis cukrus žiupsnelis
Išlydytas šiltas sviestas 50 g
Grūstos aguonos 2 šaukštai
Cukrus 2 šaukšteliai
Druska žiupsnelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Visus ingredientus sumaišykite su dalimi miltų, vaniliniu cukrumi bei sausomis mielėmis ir šiltomis rankomis lengvai maišykite, po truputį dėkite likusius miltus, kol gausite tešlą. Sukočiokite ploną ritinėlį, jį supjaustykite ir dėkite ant skardos išklotos sviestiniu popieriumi. Skaniausi kūčiukai yra lukštento lazdyno riešuto dydžio.

2. Kepkite 190 C temperatūroje apie 7–8 minutes. Jei norite, kad būtų traškūs, kepkite iki auksaspalvio atspalvio, jei norite, kad kūčiukai būtų traškūs tik iš išorės, o viduje minkšti, kepkite trumpiau.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai