Ingredientai

Pievagrybiai 20 vnt.
Silkės 1 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Morkos 0.5 vnt.
Saldžiosios raudonosios paprikos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 3 žiupsneliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pasirinkite didelius pievagrybius.

Nuvalykite, išpjaukite kotelius ir nuplaukite.

Pievagrybių kepurėles apkepkite aliejuje kelias minutes. Sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus.

Morkas sutarkuokite, svogūną, papriką ir kotelius smulkiai supjaustykite.

Daržoves su prieskoniais apkepkite aliejuje apie 10 minučių.

Silkės filė gana smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su atvėsusiomis daržovėmis.

Paruoštu įdaru įdarykite pievagrybių kepurėles.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba