Ingredientai

Burokėliai 4 vnt.
Avokadai 2 vnt.
Raudonieji svogūnai 1 vnt.
Rozmarinai žiupsnelis
Druska 3 žiupsneliai
Pipirai žiupsnelis
Alyvuogių aliejus 1 šaukštas
Citrinų sultys 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Burokėlius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

Minkštą avokadą nulupkite, išimkite kaulą ir smulkiai supjaustykite.

Raudonąjį svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Suberkite į avokadus.

Į avokadus supilkite aliejų, citrinos sultis, suberkite prieskonius ir viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Avokadų tyrę sukrėskite į konditerinį maišelį.

Ant didžiausio burokėlio griežinėlio išspauskite avokadų tyrės, uždenkite mažesniu griežinėliu, vėl uždenkite dar mažesniu griežinėliu. Taip sluoksniuojant suformuokite eglutę.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba