Paruoškite pusryčiams kruasano skrebutį. Tai bus saldus ir sotus patiekalas. Papuoškite kruasano skrebutį mėtos lapeliais ir apibarstykite cukraus milteliais.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA kruasanus su aviečių įdaru sudėkite ant skardos ir atitirpinkite kambario temperatūroje apie 15–20 min. Kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 15–17 min.

2. Kiaušinį išplakite.

3. Į kiaušinio plakinį merkite iškeptus kruasanus ir kepkite išlydytame svieste iš abiejų pusių po 2 min.

4. Apkeptus kruasanus patiekite su mėgstama uogiene.

5. Papuoškite kruasano skrebutį mėtos lapeliais ir apibarstykite cukraus milteliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai