Jei norite neatsibodusio patiekalo, kviečiame pasigaminti kruasanus su rūkyta skumbre ir apelsinais. Gana neįprastas derinys, tačiau rezultatas maloniai nustebins visus. Kruasanai su rūkyta skumbre ir apelsinais puikiai tiks ir vakarėlio vaišėms.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sviestinius kruasanus atitirpinkite kambario temperatūroje apie 15–20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.

2. IKI šaltai rūkytą skumbrę nurinkite nuo kaulų ir odos.

3. Apelsiną nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

4. Iškeptus kruasanus supjaustykite riekelėmis. Dėkite špinatų lapelius, apelsino griežinėlius, nurinktą skumbrės mėsą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite šviežiai grūstais pipirais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai