Ingredientai

Sviestas 2 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Sviestas 1 šaukštas
Miltai 1 šaukštas
Medus 2 šaukštai
Citrinų sultys 3 šaukštai
Kajeno pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Krapai 1 šaukštas
Porcijos: 4
Saldžiai aštrus krevečių užkandis dera su citrina ir ilgu traškiu batonu. Vietoj didžiųjų krevečių galite naudoti ir vėžių uodegėles.

Gaminimo eiga

Jei reikia, atitirpinkite ir nusausinkite krevetes.

Keptuvėje įkaitinkite sviestą. Pridėkite kapotų česnakų ir krevečių, lengvai pakaitinkite (neapskrudinkite).

Krevetes sukrėskite į kepimo formą.

Paruoškite padažą: keptuvėje sumaišykite sviestą ir miltus, porą minučių pakaitinkite (nuolatos maišydami). Pridėkite plaktos grietinėlės ir toliau maišydami kaitinkite. Tada supilkite medų, citrinų sultis, suberkite Kajano pipirus, laiškinius česnakus ir krapus, pagardinkite druska.

Mišinį supilkite ant krevečių.

Kepkite 250 °C temperatūros orkaitėje 5 minutes.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai