Ingredientai

morkos 1 vnt.
poro 1 vnt.
svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
krevečių 200 g
kokosų pieno 0.5 stiklinės
vandens 0.25 stiklinės
geltonojo kario 1 v. š.
mėtų 2 šakelės

Gaminimo eiga

1. Morką perpjaukite išilgai ir supjaustykite įstrižais griežinėliais, porą supjaustykite griežinėliais, svogūną – kubeliais, česnaką susmulkinkite.

2. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi sudėkite kepti pjaustytas morkas, svogūnus, porus, česnaką ir viską išmaišykite. Tada sudėkite kepti krevetes, įpilkite kokosų pieno ir vandens, įberkite geltonojo kario ir viską išmaišykite.

3. Krevetes patiekite su mėtos lapeliais ir žaliosios citrinos skiltelėmis.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai