Ingredientai
česnako
3
skiltelės
IKI sviesto
2
v. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
krevečių
200
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
smulkintų petražolių
1
v. š.
citrinos
1
skiltelė
Porcijos: 2
Lengvai vakarienei – česnakinės krevetės. itingreitai ir paprastai pagaminamas patiekalas. Iškeptas krevetes pagardinkite citrinos skiltele.
Gaminimo eiga
1. Česnako skilteles susmulkinkite.
2. Keptuvėje išlydykite IKI sviestą, jame apkepkite smulkintą česnaką ir aitriųjų paprikų dribsnius apie 2 min.
3. Sudėkite nuluptas krevetes, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių po 1–2 min.
4. Iškepus krevetėms sudėkite smulkintas petražoles.
5. Iškeptas krevetes sudėkite į lėkštę ir pagardinkite citrinos skiltele.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai