Krepšeliai su lašiša puikiai tiks vakarėliui, pasisėdėjimui ar Kūčių, Kalėdų, Velykų stalui. Pagaminti itin paprasta, o labai gardu. Krepšelių su lašiša receptu dalijasi tinklaraščio „Receptų kolekcionierė“ autorė Karina Požienė.

Gaminimo eiga

* Tešlą supjaustyti nedideliais kvadratėliais, kraštus aptepti kiaušinio plakiniu, apibarstyti sezamų sėklomis ir kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 10 minučių.

* Tuo tarpu sūrį sumaišyti su pienu, krienais, pagardinti prieskoniais ir gerai išsukti iki vienalytės masės.

* Ant iškepusių krepšelių dėti po vieną valgomą šaukštą kremo, gabalėlį lašišos, šiek tiek marinuotų svogūnų ir papuošti krapais.