Ingredientai

Sausainiai (naudojau be cukraus) 170 g
Veganiškas sviestas 60 g
Tofu (kietas) 1 pakelis
Bananas (vidutinio dydžio) 1 vnt.
Kokosų pienas (riebus) 1 indelis
Agavų sirupas 0.25 puodelio
Šaldytos avietės 1 puodelis
Agavų sirupas 3 v. š.
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų!
Šįkart už receptą dėkojame tinklaraščiui Follow your spoon.

Gaminimo eiga

1.Sausainius sumalame iki trupinių ir sumaišome su ištirpintu sviestu.

2. Beriame į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi, išlyginame ir gerai suspaudžiame.

3. Kol paruošime pyrago masę, į puodą sudedame šaldytas avietes su agavų sirupu (3 š.) ir užverdame, paverdame apie 10 min., kad sutirštėtų.

4. Per tą laiką tofu, bananą, kokosų pieną, 1/4 puodelio agavų sirupo ir vanilės ekstraktą sutriname iki vientisos konsistencijos ir pilame ant paruošto sausainių pagrindo.

5. Šaukšteliu dedame išvirusias avietes, padarome sūkurius. Kepame įkaitintoje 200 laipsnių orkaitėje 55-60 min. Paliekame atvėsti ir dedame nakčiai į šaldytuvą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai