Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaulienos faršą apkepkite įkaitintame aliejuje keptuvėje su druska, pipirais ir kiaulienos prieskoniais. Kepant vis pamaišykite, kol faršas gražiai apskrus.

Bulves, saliero šaknį nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Suberkite į puodą užpilkite sultiniu ir virkite.

Kai mėsa iškeps, suberkite ją į puodą su bulvėmis.

Suberkite griežinėliais pjaustytus porus, įpilkite grietinėlės ir troškinkite apie 20-25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena