Ingredientai

Kiaulienos faršas 400 g
Bulvės 4 vnt.
Salierų šakniavaisiai 0.3 vnt.
Porai 1 vnt.
Mėsos sultinys 0.5 l
Grietinėlė 150 ml
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kiaulienos prieskoniai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaulienos faršą apkepkite įkaitintame aliejuje keptuvėje su druska, pipirais ir kiaulienos prieskoniais. Kepant vis pamaišykite, kol faršas gražiai apskrus.

Bulves, saliero šaknį nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Suberkite į puodą užpilkite sultiniu ir virkite.

Kai mėsa iškeps, suberkite ją į puodą su bulvėmis.

Suberkite griežinėliais pjaustytus porus, įpilkite grietinėlės ir troškinkite apie 20-25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba