Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.

Visus pyrago pagrindui skirtus produktus sumaišykite virtuviniu kombainu ar trintuvu. Tešla turi būti vientisa.

Sukrėskite ją į pyrago kepimo formą atskiriamais kraštais (24–27 cm skersmens) ir kiek paspauskite.

Dėkite į orkaitę ir kepkite maždaug 20 min.

Išplakite kiaušinius, kiaušinių trynius ir cukrų, įmaišykite grietinėlę.

Pilkite citrinų sultis ir berkite tarkuotą citrinos žievelę.

Paruoštą įdarą pilkite ant pyrago pagrindo ir kepkite dar maždaug 30–35 min.

Iškeptą pyragą palikite visiškai atvėsti (geriausia šaldytuve), kad įdaras sustingtų. Prieš tiekdami, pabarstykite cukraus milteliais.

„Dansukker“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai