Kremine moliūgų sriuba – tikras rudens skanėstas. Šilkinė, švelni ir labai kvapni – ji gali tapti gardžiausiais pietumis. Beje, kreminę moliūgų sriubą labai mėgsta vaikai.

Gaminimo eiga

1. Nuvalytas daržoves apkepkite išlydytame svieste apie 10 min.

2. Dėkite IKI čiobrelio šakeles ir pilkite vištienos sultinį. Virkite apie 30–40 min., kol daržoves bus galima sutrinti šakute.

3. Supilkite grietinėlę, užvirkite. Nuimkite nuo kaitros ir sutrinkite trintuvu.

4. Atitirpinkite MANTINGA tamsią itališką čiabatą kambario temperatūroje apie 40 min. ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 200 °C temp. apie 10–12 min.

5. Gautą kreminę moliūgų sriubą gardinkite druska ir pipirais. Papuoškite čiobrelio lapeliais bei alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai