Gaminimo eiga

Į kiaulienos faršą įmušame kiaušinį, įdedame krakmolo, suberiame supjaustytą ir pakepintą svogūną, išmirkusį batoną, užbarstome pipirų ir druskos, viską gerai išminkome. Toliau imame sūrį ir jį supjaustome gabaliukais, gabaliukų pasidarome tiek kiek iš mėsos išeis padaryti kotletų, džiovintus pomidorus taip pat pasmulkiname.

Galiausiai imame faršo ir į jo vidurį įdedame sūrio ir džiovintų pomidorų bei formuojame koteltukus. Juos dedame į šiek tiek aliejumi pateptą indą. Iš pradžių pašauname į orkaitę ir pakepame apie 20 min., 180 C temperatūroje, uždengti nereikia. Nepamirškite kotletų apversti.

Po to iš ingridientų padažui pagaminame sultinuką ir kotletams šiek tiek apkepus užpilame sultinį ant jų, uždengiame ir leidžiame troškintis bent apie 30 min., 150 C temperatūroje, po to patikrinkite ar mėsa išsitroškino. Patiekite su grikiais ir daržovėmis. Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai