Ingredientai

Manų kruopos 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai šaukštas
Porcijos: 4
Taip, kotletus galime kepti ne tik iš mėsos, tačiau ir iš kruopų, daržovių ar grybų. Skoniu nė kiek nenusileidžia mėsiškiems. Kotletus patiekite su bulvių koše ar grikiais.

Gaminimo eiga

1. Vieną kiaušinį kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

2. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kol gražiai apskrus.

3. Pievagrybius smulkiai supjaustykite, sumaišykite su kiaušiniais, svogūnais, manų kruopomis, pagardinkite pipirais ir druska.

4. Gerai išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti.

5. Dar kartą išmaišykite, formuokite kotletus, juos apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai