Gaminimo eiga

Šimtą gramų aviečių sumaišyti su sūriu, šiek tiek cukraus ir gerai viską išmaišyti. Gautą masę padėti į šaldytuvą.

Užvirinti vandenį su cukrumi, sudėti dribsnius ir sviestą. Virti, nuolat maišant, dvi-tris minutes. Supilti pieną ir virti dar porą minučių. Į gautą košę sudėti likusias avietes (truputį palikti papuošimui) ir gerai išmaišyti.

Į lėkštę įdėti formelę ir į ją supilti aviečių padažą. Nenuimant formos, aplink ją supilti košę. Patiekti papuošus avietėmis ir supjaustytu obuoliu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tofinienė
Lengvai paruošiamas
15 min.

Tofinienė

Perlinių kruopų košė
Lengvai paruošiamas
1 val.

Perlinių kruopų košė

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba