Ingredientai

Baltagūžiai kopūstai 0.3 vnt.
Raudongūžiai kopūstai 0.3 vnt.
Majonezas 0.5 puodelio
Kokosų pienas 0.5 puodelio
Cukrus 2 šaukšteliai
Citrinų sultys 2 šaukšteliai
Krienai 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kopūstus sutarkuokite ir sumaišykite.

Dubenėlyje gerai išmaišykite visus padažo ingredientus ir užpilkite ant kopūstų.

Gerai išmaišykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba