Ingredientai

Grybai 500 g
Aliejus 2 šaukštai
Actas (3%) 1 šaukštas
Cukrus šaukštelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4
Grybai tinka šaldyti, sūdyti arba marinuoti. Jeigu turite džiovintų baravykų - troškinys bus ypatingai gardus.

Gaminimo eiga

1. Kopūstą supjaustykite ir šiek tiek apkepkite aliejuje. Įpilkite dar aliejaus, šiek tiek vandens, ir apie valandą patroškinkite. Likus 20 min. iki pabaigos sudėkite pomidorų padažą, cukrų, druską, pipirus, lauro lapą, actą.

2. Grybus supjaustykite šiaudeliais ir iškepkite aliejuje, o tada išimkite iš keptuvės. Tame pačiame aliejuje pakepkite svogūną, tada sumaišykite su grybais, sudėkite supjaustytą agurką, įberkite druskos, pipirų.

3. Pusę troškintų kopūstų sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą, ant viršaus sudėkite grybų masę, o ant jos – likusius kopūstus. Apibarstykite šiupinį džiūvėsėliais, apšlakstykite aliejumi ir pakepkite orkaitėje.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena