Ingredientai

Vanduo 200 ml
Želatina 5 a. š.
1 l marinato reikės:
druskos 1 v. š.
cukraus 3 v. š.
cinamono žiupsnelis
acto 0.5 stiklinės
Porcijos: 5
Konservuoti pomidorai su želatina – vieni mėgiamiausių. Šitaip žiemai paruošti konservuoti pomidorai su želatina yra neištižę ir labai aromatingi.

Gaminimo eiga

1. Pomidorus nuplaukite, svogūnus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Jeigu pomidorai dideli - supjaustykite juos.

2.Į sterilizuotus stiklainius dėkite sluoksniais pomidorus ir svogūnus, viršutinis sluoksnis turėtų būti svogūnų.

3. 4 litriniams stiklainiams reikės maždaug 1 litro marinato ir 5 arbat. šaukšt. želatinos, kurią reikia išbrinkinti stiklinėje vandens.

4. Iš nurodytų prieskonių ir litro vandens išvirkite marinatą, sumaišykite su ištirpinta želatina ir užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Pridenkite dangteliais ir kaitinkite stiklainius puode su verdančiu vandeniu 20 min. Iškaitintus stiklainius sandariai uždarykite.

5. Pagal šį receptą žiemai paruošti konservuoti pomidorai su želatina puikiai tiks prie mėsos patiekalų.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai