Ingredientai
Jūros druska
3 a. š.
Čili paprikos miltelių
2 a. š.
Tarkuotas imbieras
2 v. š.
Česnakas
6 skiltelės
Sojų padažas
2 v. š.
Svogūnai
3 vnt.
Šaltas vanduo
1 puodelis
Porcijos: 3
Konservuoti agurkus nėra sudėtinga. Yra daugybė receptų, o šis skirtas tiems, kas pasiilgo pikantiško skonio. Pagal šį receptą konservuotus agurkus valgysite jau po paros.
Gaminimo eiga
Nupjaukite agurkų galus ir juos supjaustykite išilgai, į keturias dalis.
Tuomet agurkus sudėkite į dubenį.
Berkite druską, čili miltelius, imbierą, česnaką, sojos padažą ir sudėkite supjaustytus svogūnus.
Viską gerai išmaišykite ir sudėkite į stiklainius.
Tuomet agurkus užpilkite karštu vandeniu.
Tvirtai užsukite ir palikite juos tamsioje, vėsioje vietoje fermentuotis.
Tokius agurkus galite patiekti ir po 24 valandų, tačiau kuo ilgiau juos laikysite – tuo daugiau skonio jie įgaus.
Skanaus.