Konservuoti agurkus nėra sudėtinga. Yra daugybė receptų, o šis skirtas tiems, kas pasiilgo pikantiško skonio. Pagal šį receptą konservuotus agurkus valgysite jau po paros.

Gaminimo eiga

  • Nupjaukite agurkų galus ir juos supjaustykite išilgai, į keturias dalis.

  • Tuomet agurkus sudėkite į dubenį.

  • Berkite druską, čili miltelius, imbierą, česnaką, sojos padažą ir sudėkite supjaustytus svogūnus.

  • Viską gerai išmaišykite ir sudėkite į stiklainius.

  • Tuomet agurkus užpilkite karštu vandeniu.

  • Tvirtai užsukite ir palikite juos tamsioje, vėsioje vietoje fermentuotis.

  • Tokius agurkus galite patiekti ir po 24 valandų, tačiau kuo ilgiau juos laikysite – tuo daugiau skonio jie įgaus.

    Skanaus.