Ingredientai

Vanduo 2 puodeliai
Pienas 2 puodeliai
Kalendros 2 šaukštai
Bulvės 5 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Sviestas 1 šaukštas
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Kuminai pagal skonį
Porcijos: 4
Šią sriubą Kolumbijoje įprasta valgyti per pusryčius. Šeimos jos receptą perduoda iš kartos į kartą. Tačiau ji puikiai tiks netikėtai užklydus svečiams ar vakarienei.

Gaminimo eiga

Į puodą supilkite vandenį, pieną, sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, sutrintas česnako skilteles, sviestą, druskos ir kalendrą. Virkite 10 minučių.

Į verdančią sriubą atsargiai įmuškite kiaušinius. Saugokite, kad neišsileistų tryniai. Uždenkite dangtį ir lukterkite 10 minučių.

Į sriubos lėkštes įberkite kubeliais supjaustyto sūrio, pipirų, kuminų ir svogūno laiškų. Atsargiai iš puodo išgriebkite kiaušinius ir uždėkite ank sūrio.

Į lėkštes ant sūrio ir kiaušinio pilkite sriubą ir pabarstykite batono skrebučiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai