Ingredientai

Česnakai 10 skiltelės
Druska 1 šaukštelis
Pipirai 0.5 šaukštelio
Muskato riešutai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištų blauzdeles gerai įtrinkite druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu ir išspaustu česnaku.

2. Apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.

3. Blauzdeles sudėkite į kepimo indą.

4. Ant viršaus užpilkite kokosų pieną, išmaišytą su riebia grietinėle (turėtų nepilnai apsemti blauzdeles).

5. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai