Ingredientai
Vištų blauzdelės
8
vnt.
Česnakai
10
skiltelės
Druska
1
šaukštelis
Pipirai
0.5
šaukštelio
Muskato riešutai
0.5
šaukštelio
Žaliosios citrinos
1
vnt.
Kokosų pienas
250
ml
Grietinėlė (riebi)
150
ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vištų blauzdeles gerai įtrinkite druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu ir išspaustu česnaku.
2. Apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.
3. Blauzdeles sudėkite į kepimo indą.
4. Ant viršaus užpilkite kokosų pieną, išmaišytą su riebia grietinėle (turėtų nepilnai apsemti blauzdeles).
5. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.
Atsiliepimai