Ingredientai

Kokosiniai grietininiai ledai 0.7 stiklinės
Ledukai 5 gabaliukai
Kava (gali būti su kokosiniu skoniu) 1 puodelis
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Ledus sudėkite į stiklinę ir atšaldykite šaldymo kameroje.

2. Ant atšaldytų ledų dėkite ledukus.

3. Pilkite į stiklinę kavą.

ALFO PATARIMAI:

· Kavą galite gerti iš karto arba palaukti, kol ji pradės tirpdyti ledus ir su jais labiau susimaišys.
· Kavą galite paskaninti kokosiniu likeriu.
· Vietoje kokosinių ledų galite naudoti šokoladinius.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Agrastų ir bananų uogienė
Lengvai paruošiamas
40 min.

Agrastų ir bananų uogienė

Vyšnių uogienė su šokoladu
Lengvai paruošiamas
50 min.

Vyšnių uogienė su šokoladu

Pomidorai savo sultyse
Reikia pasistengti
50 min.

Pomidorai savo sultyse