Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į nedidelį puodą supilkite kokosų pieną, grietinėlę, pieną ir cukraus pudrą. Užvirkite ir nuolat maišant aitinkite ant nedidelės ugnies apie 5 minutes. Suberkite želatiną ir išmaišykite, kol ši visai ištirps.

Supilkite į paruoštas formeles ir įdėkite į šaldytuvą bent trims valandoms. Geriausia ten laikyti pernakt, kol sustings.

Vandenį ir cukraus pudrą supilkite į nedidelį kaitinimo indą ir kaitinkite kol skystis paruduos. Svarbiausia neleisti užvirti. Džiovintas slyvas supjaustykite į gana smulkius gabalėlius ir sudėkite į padažą. Pakaitinkite apie penkias minutes ant nedidelės ugnies ir palikite atvėsti.

Padažu apšlakstykite iš formelių išimtą pudingą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai