Ingredientai
Kokosų pienas
400
ml
Grietinėlė
200
ml
Pienas
100
ml
Cukraus pudra
200
g
Želatina
1
šaukštas
Cukraus pudra
150
g
Vanduo
200
ml
Džiovintos slyvos
8
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Į nedidelį puodą supilkite kokosų pieną, grietinėlę, pieną ir cukraus pudrą. Užvirkite ir nuolat maišant aitinkite ant nedidelės ugnies apie 5 minutes. Suberkite želatiną ir išmaišykite, kol ši visai ištirps.
Supilkite į paruoštas formeles ir įdėkite į šaldytuvą bent trims valandoms. Geriausia ten laikyti pernakt, kol sustings.
Vandenį ir cukraus pudrą supilkite į nedidelį kaitinimo indą ir kaitinkite kol skystis paruduos. Svarbiausia neleisti užvirti. Džiovintas slyvas supjaustykite į gana smulkius gabalėlius ir sudėkite į padažą. Pakaitinkite apie penkias minutes ant nedidelės ugnies ir palikite atvėsti.
Padažu apšlakstykite iš formelių išimtą pudingą.
Atsiliepimai