Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Rozmarinai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Pabarstykite druska, česnakine druska, pipirais ir aitriosios paprikos milteliais.

Maišant kepkite svieste, kol gabaliukai gražiai apskrus.

Supilkite grietinėlę, kokosų pieną, įberkite smulkiai pjaustytus pomidorus, rozmarino.

Išmaišykite, uždenkite dangtį ir ant mažos liepsnos troškinkite 10 minučių.

Patiekite su ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Baklažanų ir pomidorų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Baklažanų ir pomidorų troškinys

Vegetariškas čili troškinys
Lengvai paruošiamas
40 min.

Vegetariškas čili troškinys

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis