Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Rozmarinai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Pabarstykite druska, česnakine druska, pipirais ir aitriosios paprikos milteliais.

Maišant kepkite svieste, kol gabaliukai gražiai apskrus.

Supilkite grietinėlę, kokosų pieną, įberkite smulkiai pjaustytus pomidorus, rozmarino.

Išmaišykite, uždenkite dangtį ir ant mažos liepsnos troškinkite 10 minučių.

Patiekite su ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Baklažanų ir pomidorų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Baklažanų ir pomidorų troškinys

Vegetariškas čili troškinys
Lengvai paruošiamas
40 min.

Vegetariškas čili troškinys

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais