Ingredientai

Obuoliai 5 vnt.
Miltai 1 stiklinė
Cukrus 1 stiklinė
Kiaušiniai 3 vnt.
Aliejus 2 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir gana stambiai supjaustykite.

2. Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų, aliejų, cinamoną, vanilinį cukrų ir miltus.

3. Į gerai išmaišytą tešlą suberkite obuolius ir išmaišykite.

4. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi ištiestą arba gausiai sviestu išteptą kepimo formą.

5. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Naminis varškės apkepas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Naminis varškės apkepas

Morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas