Ingredientai

Bandelės su sezamų sėklomis 6 vnt.
Jautiena kapota g
Pomidorai 3 vnt.
Čederio sūris 6 riekelės
Gūžinės salotos 150 g
Raudonieji svogūnai 2 vnt.
Marinuoti agurkai 2 vnt.
Prieskonių mišinys Cajun 1 šaukštas
Pomidorų padažas 3 šaukštai
Majonezas 3 šaukštai
Aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Nuplaukite ir susmulkinkite salotas. Nuplaukite ir griežinėliais supjaustykite pomidorus.

Nulupkite ir 3–4 mm griežinėliais supjaustykite svogūnus. Taip pat griežinėliais supjaustykite ir marinuotus agurkėlius.

Dubenyje jautieną sumaišykite su prieskonių mišiniu Cajun ir žiupsniu druskos. Suformuokite 6 bandelės dydžio didkepsnius.

Svogūnus kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies 4–5 minutes. Pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite į lėkštę.

Didkepsnius kepkite keptuvėje po 3–5 minutes iš abiejų pusių.

Bandeles perpjaukite per pusę. Viršutinę dalį ištepkite pomidorų padažu, o apatinę – majonezu.

Ant apatinės bandelės dalies paskirstykite salotų, dėkite svogūnų. Ant jų uždėkite didkepsnį, tada 1 čederio riekelę, pomidorų ir marinuotų agurkėlių griežinėli. Užvožkite viršutinę bandelės dalį ir tuoj pat ragaukite.

Smaguris

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla