Gaminimo eiga

Virkite makaronus pasūdytame vandenyje tik tiek, kad jie liktų kietoki. Supjaustykite česnako skilteles bei svogūnus ir truputį pakepinkite svieste.

Užpilkite grietinėlės, įdėkite makaronų prieskonius ir garstyčias. Kaitinkite, kol mišinys ims tirštėti.

Sudėkite pusę kiekio tarkuoto sūrio ir parmezano. Supilkite viską į maisto smulkintuvą ir sutrinkite.

Išvirtus makaronus sudėkite į kepimo skardą orkaitėje ir užpilkite padažą. Kepkite orkaitėje 10 minučių. Apipilkite mirkomuoju čederio padažu ir apibarstykite likusiu sūriu. Toliau kepkite, kol sūris išsilydys ir gražiai paruduos.

Skanaus!

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas