Ingredientai

Makaronai 400 g
Druska 2 šaukšteliai
Grietinėlė 400 ml
Santa Maria prieskoniai makaronams mišinio arba PASTA ROSSA prieskonių mišinio malūnėlyje 4 šaukšteliai
Fermentinis sūris 50 g
Parmezano sūris 50 g
Česnakai 3 skiltelės
Svogūnai 2 vnt.
Garstyčios švelnios 50 g
Aliejus kepimui
Sviestas 50 g
Santa Maria mirkomasis čederio padažas 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Virkite makaronus pasūdytame vandenyje tik tiek, kad jie liktų kietoki. Supjaustykite česnako skilteles bei svogūnus ir truputį pakepinkite svieste.

Užpilkite grietinėlės, įdėkite makaronų prieskonius ir garstyčias. Kaitinkite, kol mišinys ims tirštėti.

Sudėkite pusę kiekio tarkuoto sūrio ir parmezano. Supilkite viską į maisto smulkintuvą ir sutrinkite.

Išvirtus makaronus sudėkite į kepimo skardą orkaitėje ir užpilkite padažą. Kepkite orkaitėje 10 minučių. Apipilkite mirkomuoju čederio padažu ir apibarstykite likusiu sūriu. Toliau kepkite, kol sūris išsilydys ir gražiai paruduos.

Skanaus!

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba