Ingredientai

Saldžiosios geltonosios paprikos 1 vnt.
Kiaušiniai 4 vnt.
Kietasis sūris 30 g
Druska pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
Provanso žolelės 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Paprikas supjaustykite 1 cm storio griežinėliais. Atrinkite didžiausius griežinėlius ir išpjaukite sėklas ir viduriuką - palikite tik kraštelius.

Sūrį sutarkuokite.

Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų. Sudėkite vienas prie kito paprikų griežinėlius (jie neturi būti susispaudę).

Į kiekvieną griežinėlį įmuškite kiaušinį.

Apibarstykite prieskoniais.

Kai kiaušiniai iškeps, griežinėlius su jais apverskite ir užbarstykite tarkuoto sūrio.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Burnoje tirpstantis omleto pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Burnoje tirpstantis omleto pyragas

Kiaušinienė kaip pas mamą
Lengvai paruošiamas
50 min.

Kiaušinienė kaip pas mamą

Kiaušinienė su porais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Kiaušinienė su porais

Kepti kiaušiniai KITAIP
Lengvai paruošiamas
25 min.

Kepti kiaušiniai KITAIP

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba